NOVA ESTRUCTURA ESPORTIVA

El Club Bàsquet Santa Perpètua us informa que, en el marc de la millora constant, ha previst introduir canvis organitzatius, tècnics i de gestió operativa de cara a la pròxima temporada 2019-2020.

Aquesta millora, a mig termini, pretén fer del nostre Club, una entitat de referència al món del bàsquet de la comarca. Els canvis i les noves propostes de gestió tècnica i organitzativa es veuran reflectides aviat, tan bon punt finalitzi la competició aquest mes de maig.

Per poder assolir els nou objectius, la Junta Directiva ha decidit nomenar al Sr. Carles Meroño com a nou Director Tècnic Esportiu, on comptarà amb una nova estructura d’entrenadors/res, a més dels actuals, que tindran al seu abast eines de treball que afavoreixin i millorin el nivell tècnic dels nostres jugadors/es, i a la vegada, facin que la vida dins del Club es generin sinergies per una molt i millor interrelació social i esportiva.

De mutu acord, la Sra. Noelia Garcia (Noe) ha decidit deixar la Direcció i Coordinació Esportiva desprès de molts anys de dedicació al nostre Club. La Junta Directiva vol agrair tota la seva tasca i dedicació ja que sense ella, al llarg d’aquests anys el nostre Club no hauria crescut esportiva i socialment molt per sobre de les previsions inicials. Gran treball personal i tècnic. Moltíssimes gràcies Noe!

També de mutu acord, el Sr. Ángel López ha decidit deixar la Coordinació Esportiva del Club. La Junta Directiva també vol agrair el seu esforç i dedicació en aquests anys.

Esmentar especialment aquests entrenadors/es i monitors/es, que ens han acompanyat en la present temporada i que per raons personals i esportives no podran continuar formant part de la nostra família. A tots/es elles/es el nostre agraïment pel seu treball i els millors desitjos per als propers projectes personals i professionals i recordar-los que el CBSP sempre estarà obert.

Finalment, aquest mes de maig rebreu diverses comunicacions sobre la nova Estructura Esportiva, enquestes i fitxes d’avaluació de la present temporada perquè pugueu dir la vostra opinió i ens serveixi per adoptar aquelles mesures adreçades a la millora esportiva i social del Club.

 Atentament.

La Junta Directiva

Santa Perpètua, a 12 de maig de 2019

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.